top of page

Vetlink Veterinary S Group

Public·48 members

Emma Hayes, den tillträdande tränaren för USA:s damlandslag, Fotbollströja neymar verkade knuffa Arsenals tränare Jonas Eidevall och klagade senare på "manlig aggression" efter att Chelseas fyrdubbla försök slutade med förlust i Women's English League Cup finalen på söndagen.Arsenal vann 1-0 i förlängning efter att Stina Blackstenius gjort mål i den 116:e minuten på Molineux.

Hayes verkade knuffa Eidevall och säga något till honom när han gick för att skaka hennes hand efter slutsignalen. När Chelseatränaren frågades ut senare sa han "Jag är inte för manlig aggression på sidlinjen."Hayes var inte nöjd med vad hon beskrev som "frontning up with players"."För mig är det oacceptabelt och, ja, jag var besviken och jag sa det till Jonas.

Jag tycker inte att det är okej att bete sig så."Det blev en ordväxling mellan Eidevall och Chelsea-spelaren Erin Cuthbert på tilläggstid när Arsenal närmade sig segern."Jag ser mig inte som aggressiv. Hon är oansvarig som sätter den etiketten på det", messi fotbollskläder sa Eidevall senare om Hayes kommentarer om "manlig aggression".Hayes kommer att ta över som amerikansk tränare i slutet av säsongen när hon kommer att leda laget i Paris-OS.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page